Albanian English French Greek Italian Macedonian

Agjensia e Kerkimit dhe Identifikimit

AKI

Dega e Bashkëpunimit;
Dega e Anketimit;
Dega e Kërkimit dhe Indetifikimit;
Bordi i Trainimeve dhe Studimeve;
Bordi i Disiplinës dhe Etikes;

SH.R.F.S. "Shqiponja Security"

Built to fit your budget

SH.R.F.S. "Shqiponja Security" e krijuar në vitin 1993,  e rifilloi aktivitetin e saj në vitin 2006.

E liçensuar nga Ministria e Brendëshme, në kategorinë a + b, ajo ofron një gamë të gjerë dhe të specializuar ekspertësh dhe shërbimesh

Adresa:

We Provide Support

Rruga  "Bardhok Biba", Nr.10/1
Tiranë, ALBANIA

Tel / Fax: +355 4361451
Cel: +355 682165187
+355 683837777
E-mail: mferra@at-centre.org

Back to top
Na vizitoni ne Facebook